“2016: A Gasztroélmények Éve” a Fortuna Hajón

szigetkoztolmohacsig_Fortuna Állóhajó_budapest-portal
 

“2016: A Gasztroélmények Éve” a Fortuna Hajón

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében a 2016-os esztendő a gasztroélményekről szól majd. Ennek a kampánynak a részeként csatlakozott szálloda és étteremhajónk is a magyar gasztronómia ízeit és remekeit felsorakoztató programsorozathoz.

 

Ebből az alkalomból kifolyólag egy kulináris utazásra hívjuk jelenlegi és leendő vendégeinket egyaránt. A “Szigetköztől – Mohácsig” névre keresztelt, külön a Gasztronómia Éve alkalmából összeállított kiegészítő étlapunk a tájegységre jellemző ételeket sorakoztatja fel, egy kis csavarral.  Séfünk újra álmodta a tradicionális ízeket és ezzel egy különlegesebb és felújított formában ismerhetjük meg a sokak által szeretett magyar konyha remekeit.

 

Kínálatunkban többek közt szerepel a sokak által kedvelt Tejfölös bableves paprikás kaláccsal, Gemenci szarvaspörkölt burgonyakrokettel, Kukoricamálé erdei gombamártással vagy a kevésbé ismert, a szerb-horvát konyhából átemelt Gibanica. Természetesen az édesszájú vendégeinkre is gondoltunk így  az étlapra felkerült a Mazsolás kalács aszalt szilva öntettel és természetesen, mindenki nagy kedvence, aGundel palacsinta is.

 

Asztalfoglalásra a 06-70-613-1400 telefonszámon vagy honlapunkon keresztül van lehetőségük.

 

Szeretettel és friss, hazai alapanyagokkal várjuk önöket Lord Nelson Éttermünkben a Margitszigettel szemben horgonyzó gyönyörű panorámával rendelkező Fortuna Szálloda és Étteremhajónkon.

 

Az étterem nyitva tartása: 12:00 – 23:00 –ig.

Bankkártya, SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely.

 

http://fortunahajo.hu/hu/asztalfoglalas/

http://fortunahajo.hu

 

Teteje