Űrtechnika a szépségért és a karcsúcságért!

high-care kozmetika_űrtechnika a szépségért_budapest-portal
 

Űrtechnika a szépségért és a karcsúcságért!

 

Sose gondoltuk volna, hogy amikor egy fantasztikus filmet nézünk, ami az űrben játszódik, tulajdonképpen az nem is olyan távoli, mint ahogy gondoljuk. Az űrtechnológia ugyanis már a földön van, mi több, a szépségünk szolgálatába is állíthatjuk.

Persze, ehhez nem kell űregyenruhát húznunk és fura mondatokat mondanunk – sőt, szinte moccannunk sem kell, és már karcsúsodunk is. A világűr súlytalanságában ugyanis nincs gravitáció, ezért fejlesztették ki ezt a csövet, ami segít az asztronautáknak, illetve a szívüknek pumpálja a vért. Ez persze igen szép tőle, de mire is jó nekünk? Hát pontosan arra, hogy feszesítse a bőrünket és csodássá tegye a lábainkat. Hogyan? A vákuum hatására friss vér, – így oxigén is áramlik a lábakba; majd az így létrejött túlnyomás az elhasznált vért és salakanyagokat a vénán és a nyirokereken keresztül a törzsbe és annak kiválasztó szervei felé nyomja. Ez úgy működik, mint egy második, külső szív, amely elsősorban az alsó testrész keringését hivatott szolgálni. A Vacustyler-el végzett vákuum hullámkezelés fő felhasználási területe a cellulit és a petyhüdt kötőszövet.

 

Ezek következményei, mint pl. a visszeres, seprűvénás, fáradt és duzzadt lábak, valamint vérkeringési zavarok (pl. hideg lábak), hatékonyan megelőzhetőek. Magyarán: visszlát narancsbőr és löttyedt combok – hello feszes virgácsok! A legjobb, hogy közben nincs izzadás, tehát ha vákuumra megyünk valamelyik High-Care centerbe, utána akár randit is bevállalhatunk, mert nem mászik el a sminkünk. És – olvasni is tudunk közben, tehát fél órácska pihenés magazinok lapozgatásával is telhet! Igazán jó kis karcsúsodási lehetőség ez, nem?!

high-care kozmetika_úrtechnológia a karcsúságért_budapest-portal

Még egyszer azért elmondjuk, pontosan mire is jó a Vacustyler-el végzett vákuum hullámkezelés:

·         Vérellátás-aktiválása,

·         Cellulit kezelés

·         Zsírégetés,

·         Kerületcsökkenés,

·         Kötőszövet feszesítés

·         Méregtelenítés

·         Visszértágulat

·         Nyirokmasszázs

·         Seprűvéna

·         Az alsó végtag keringési betegségeinek megelőzése

 

Keretbe, vagy alá színezett háttérrel:

 

Még ma jelentkezzen  be a High Care Centerbe /link: http://www.highcarekozmetika.hu/

A „budapest-portál” olvasói ingyenes állapotfelmérésben részesülnek!

High Care Center – Budapest, XIII. kerület, Tutaj u. 3-5.

Telefon: +36 1 3310 149,  +36 20 360 6775

E-mail: info@highcarekozmetika.hu

 

A cikk partnere: 

high-care kozmetika_budapest-portal
 

High-Care Kozmetika

Teteje