High Care Szalonok éjszakája

high-care kozmetika_szalonok éjszakája_budapest-portal
 

High Care Szalonok éjszakája

High Care® Szalonok éjszakája - június 10.

 

Június 10-én (pénteken) Budapesten és az országban a High Care®  Szalonok éjfélig várták a vendégeket a nyár legnagyobb kedvezményes lehetőségével! Kezeléseket, bérleteket és termékeket vásárolhattak a meghosszabbított nyitva tartartás alatt a kozmetikába látogató vendégek. A már több éve hagyományként szervezett esemény nagyon népszerű a vendégek körében, hiszen nemcsak a 20-30 %-os kedvezmény ösztönzi ilyenkor az érdeklődőket, hanem azok a kozmetikai újdonságok is, amelyeket ilyenkor mutatnak be először.

Az idei nyár bővelkedik High Care®  újdonságokban.  Az arckezelésben szenzációs terméket kombinálnak az egyedi High Care®  kezelésekkel.  A nyár High Care®  szenzációja az a Hó algát tartalmazó SELF 24 órás krém és SELF koncentrátum, amely ma a kozmetikai hatóanyagok csúcsa! A legfontosabb, amit tudnunk kell a SELF krémről és koncentrátumról, hogy 24 órás a hatása, tökéletesen hidratál, ránctalanít, feszesíti a bőrt és egyben maximális fényvédelmet is nyújt!

Ha valaki igazán különlegeset keres, a High Care®  éjszaka jó lehetőség, hogy kipróbálja az oxigénterápiás arcfiatalító kezelést és vásároljon egy „Hosszú Forró nyár” arckezelő kúrát, amellyel garantáltan elégedett lesz.

A testkezelésekben a High Care®  24 éve vezető szerepet tölt be. Elsőként alkalmazták Magyarországon a cellulit elleni módszereket és azóta is élen járnak az újdonságokban. Fontos tudni, hogy személyre szabott kúráik alapja egy nagyon komoly számítógépes állapotfelmérés, amely alapján biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb és legeredményesebb módszereket kombinálják. Gépi kezeléseik nemcsak alakot formálnak, narancsbőrt kezelnek, hanem segítik a fogyást is, de ami nagyon fontos, hogy az egészségre is komoly hatással vannak.

Az idei High Care®  Éjszakán egy világújdonságot mutattak be, egy olyan alakformáló csomagot, amelyet nemcsak a kabinban, de otthon is használhatunk: „MULTITALENT” Body Mask alakformáló csomagban az értékes Chlorella alga (spirulina alga) a fő hatóanyag, egy nagy dózisú C-vitaminnal kiegészítve. Ezt a fantasztikus újdonságot a High Care®  Szalonok Éjszakáján, június 10-én bevezető áron vásárolhatták meg az érdeklődők. Mivel fontos a jó hangulat is, ezen az éjszakán gyertyafényes hangulatot varázsoltak a gyönyörű üzletek, finom koktéllal várták a vendégeket és elmaradhatatlan volt természetesen a kedveskedő ajándék is.

Reméljük minden hölgyvendégünk elégedetten, megszépülve távozott „csajos” programunkról, ami róluk és a High  Care-ről szól!

 
Látogasson el máskor is High-Care Kozmetikánkba!
 
 

A cikk partnere: 

high-care kozmetika_budapest-portal
 

High-Care Kozmetika

Teteje