High-Care Kozmetika

high-care kozmetika_budapest-portal
 

High-Care Kozmetika

High-Care Center Arc- és Testkozmetika

 

Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

 

high-care kozmetika_budapest-portal

 

Szakembereink (kozmetikusaink) több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait. Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

 

High Care® Centerük egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

 

Nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

 

A "BUDAPEST-PORTAL" OLVASÓI INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSBEN  RÉSZESÜLNEK!

Lavotha Ildikó
cégvezető

high-care kozmetika_budapest-portal

 

Elérhetőségünk:

 

Cím: 1133 Budapest, Tutaj utca 5.

Telefon: +36 1 331 0149

Mobil: +36 20 360 6775

Web:  www.highcare.huwww.highcareexkluziv.com

E-mail: info@highcarekozmetika.hu

 

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00-20.00

Szombaton: 8.00-14.00

 

 

 

Térkép: 

Teteje