Gastropolis Főzőiskola

gastropolis főzőiskola rendezvényközpont_budapest-portal
 

Gastropolis Főzőiskola

Főzzünk együtt!

A Gastropolis Főzőiskolát azért hoztuk létre, hogy bebizonyítsuk: sütni-főzni nem ördöngösség! Mi több, a főzés egy izgalmas és kreatív elfoglaltság, amikikapcsol, összehoz, szórakoztat.
A Gastropolis lelke természetesen a konyha, ahol alkothatunk, bátrak lehetünk, szórakozhatunk és ahol bárkit örömmel látunk. Ezért egy hangulatos helyszínt álmodtunk meg, ahol kizárólag minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, séfünk pedig egyszerre precíz és szórakoztató, játékos személyiség.

Ezen felül sokszínű programjainkkal gondoskodunk arról, hogy vendégeinknek egyedi élményben legyen része. Mert – bár főzőiskola vagyunk – nálunk rugalmasak a szabályok, a tanárok jófejek, nincsenek vizsgák és mindenki sikeresen teljesít. Hogyan? Jól bevált receptünk van, a szórakozás receptje, és ezt szívesen megoszjuk bárkivel.

Mit kínálunk?

Mini főzőprogramok
Folyamatosan bővítjük az étlapot: Mini programokat is kínálunk főzni, szórakozni vágyó vendégeinknek! Ha egy rövid, de felhőtlen esti kikapcsolódást keres, a Gastropolisban a helye! Mini programjaink két órásak, amibe könnyedén belefér két ízletes fogás elkészítése, és egy jó beszélgetés vacsora közben.

Extra főzőprogramok
A Gastropolis főzőiskola speciális, extra programokkal is kedveskedik vendégeinek, ahol nem csak a főzésé a főszerep. Legyen szó borvacsoráról, angoltanulásról, koktélkészítésről, különleges steak programról, sushi készítésről vagy paleo menüről, a Gastropolis minden igényt kielégít! Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, sőt, örömmel látjuk az ötleteket, várjuk a kéréseket!

Kóstoló programok
Ízek, érzékek, érzékelés, váratlan megoldások, érdekes menüsorok, változatos témák. Kóstoló programjainkon ízletes falatok várják az ínyenceket, a kíváncsiakat és a vállalkozó kedvűeket. Kóstolunk kávévariációkat csoki különlegességekkel, párosítunk süteményeket borokkal, végigkóstoljuk Görögország, Olaszország különlegességeit, és hazai – kevésbé ismert – kézműves termékeket.

Elérhetőség:

Cím: 1136 Budapest, Hegedüs Gyula u. 9., 33-as kapucsengő
Email: info@gastro-polis.hu

Kintses Anna
k.anna@gastro-polis.hu
+3630 944 77 67

Földes Tamás
ftamas@gastro-polis.hu
0630 630 40 72

 

Térkép: 

Teteje