Biznisz

 

WEB TARTALOMÍRÁS - SEO

CIKKíRÁS, INTELLIGENS SEOZOTT TARTALMAK

 

OROSZ ANGOL FORDÍTÁS,

FORDÍTÁS PROFIN, GYORSAN, MEGBÍZHATÓAN

 

Karácsonyi könnyebbség - akár 1 millió forint személyi kölcsön a Polgári Banknál

Könnyebbség a karácsonyi ajándékozáshoz – legyen boldog és gazdag a karácsony: a Polgári Bank Zrt. 1 millió forint összegig személyi kölcsönt nyújt új és meglévő ügyfeleinek a Kárpát utcai fiókjában is. 

 

Kedvezményes számlacsomag Kkv-knak a Polgári Bank kárpát utcai fiókjában

A kedvező havi számlavezetési díj mellé plusz banki szolgáltatásokat ajánl a Polgári Bank.

Cégkapu-regisztráció
 

Cégkapu regisztráció, augusztus végi határidővel

1. rész: A Cégkapuról dióhéjban, a Cégkapu-regisztráció határideje és módja, regisztrálhat e más a gazdálkodó szervezet nevében?

Steve jobs_7 gondolata_ujlipocia
 

7 zseniális üzleti gondolat Steve Jobstól

 

Steve Jobs: korszakunk zsenije. Az Apple megalapítója, innovátor, és milliók választották őt példaképnek a világon.  Olyan hírnévre tett szert, hogy azonnal felkapjuk a fejünket, ha hallunk róla valamit. Jövőbe mutató gondolkodása egyedülálló, éppen ezért érdemes rá figyelni.

 

szja részletfizetés_ujlipocia
 

A személyi jövedelemadót részletekben is fizethetjük

Kérhetünk pótlékmentes részletfizetést a fizetendő személyi jövedelemadóra és egészségügyi hozzájárulásra. Az éves szja-bevallásban kell ezt jeleznünk.

zöld iroda_raklap_paraván_budapest-portal
 

Zöld irodával duplán jól jár!

Egy szép természetes környezetben mindenki megnyugszik. Az emberek növényekkel teli környezetben hatékonyabbak, ugyanakkor csökken a betegségek előfordulása.

 

WEBFORDÍTÓK

Webes tartalom fordítás gyorsan, profin, megbízhatóan

energia megtakaritási program_ujlipocia
 

Várhatóan folytatódik az Otthon Melege Program

Idén is folytatódik az Otthon Melege Program. Az újabb információkat februárra várják, amikor is olvashatóak lesznek a pályázatok.

ujevi fogadalmak helyett_budapestiek-portalja_ujlipocia
 

Újévi fogadalmak helyett

Elérünk egy újabb évvégéhez és érdemes felkészülni a következő év pénzügyeire. Jól tesszük, ha visszatekintünk erre az időszakra és átnézzük, milyen nehézségekkel kellett szembe néznünk és milyen eredményeket értünk el. Vonjuk le a tanulságokat, hogy továbbléphessünk. Legyen a 2017-es év sikeresebb pénzügyekben, anyagiakban, hogy elégedetten, bőségben éljünk szeretteinkkel.

Kamorka Organikus Gyermekviselet_ujlipocia_budapestiek-portalja
 

Új őszi-téli kollekció a Kamorkánál . . Az északi tengerek hangjai . .

A halászok öltözékét idézik a strapabíró, méhviasszal impregnált vízlepergető anyagok, melyek praktikus viseletet nyújtanak a hideg időben, a puha, bundás anyagok pedig átmelegítenek a rideg szélben. A kézzel kötött organikus pamut és gyapjú darabok különféle izgalmas mintákkal színesítik tovább a kollekciót.

 

Jó befektetés a lakás?

Folyamatosan emelkednek az árak az ingatlanpiacon.
A piaci kínálat 30 %-kal bővült, 14 százalékkal növekedtek az utóbbi egy évben az új lakások árai

 

Irodatakarítás, rendezvények után is

IRODATAKARÍTÁS, NAGYTAKARÍTÁS MEGBÍZHATÓAN, PONTOSAN, GYORSAN

 

csokoládé_budapest-portal
 

Magyar sikersztori: milliárdos lett alig néhány év alatt

Az indulóknál a tudatosság és a tervezés, mindenképpen egy sikertényező, ha pedig nincs, az a kudarcnak lehet egy oka

Önkéntes Nyugdíjpénztár
 

Hogyan működik az önkéntes nyugdíjpénztár?

Az állami nyugdíjrendszer nem áll stabil lábakon, szükségszerű tehát, hogy saját magunk is gondoskodjunk leendő nyugdíjunkról, mégpedig minél hamarabb! 

hitel_budapest-portal
 

Mutatjuk, milyen hitellel járhatsz most igazán jól

Ha hitelt szeretnénk felvenni, akkor többféle termékből válogathatunk, azonban a kölcsönök jellemzői miatt nehéz az összehasonlítás.

Sharing Economy
 

Sharing Economy

A közösségi gazdaság szexi és korszerű, ezért ma az a megközelítés dívik, hogy az ellene küzdőknek inkább haladniuk kellene a korral. A képlet azonban ennél bonyolultabb.

biztos állás_budapest-portal
 

10 megdöbbentő tény a munkáról: ezért nem mindegy, mennyit dolgoztatnak

A mai munkaerőpiacon az állás biztonsága az egyik legfontosabb tényező és a munkaidő rugalmassága számít a legkevésbé. Pedig nagyon fontos lenne, hogy minden munkahely figyelemmel legyen a munkavállalóinak testi és lelki egészségre is.

munkahelyi stressz_budapest-portal
 

Súlyos következmények: ezért kerüld a munkahelyi stresszt

2030-ra az összes unióbeli és magyar munkavállaló 30 százalékát az idősödő, 55-64 éves munkavállalók teszik ki, ezért munkaképességük megőrzése a gazdaság fenntarthatóságának egyik legfontosabb alapfeltételét jelenti

Adózás
 

Mostantól minősít a NAV

Áprilisban kezdi meg az adóalanyok minősítését a NAV. Az első negyedév adatai alapján kerülhetünk megbízható vagy épp kockázatos kategóriába.

Online kassza
 

Online kassza bővítés

Két ütemben terjesztik ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A várakozásokkal szemben nem a fodrászok hanem például a plasztikai sebészek és motorszerelők jönnek a következő körben.

Ingatlanalapok
 

Jól teljesítenek az ingatlanalapok

Az ingatlanalapok stabilan át tudták vészelni az év eleji kilengéseket. Az ingatlanpiacon egyébként mindenki megtalálhatja a számítását, függetlenül attól, hogy rövid, közép vagy hosszú távon szeretne-e haszonhoz jutni, illetve hogy csupán párszázezret vagy több millió forintot kíván befektetni.

Magyar tőzsde
 

Szükség van a jól működő tőzsdére

Felpörgetik a magyar tőzsdét, itt az új stratégia

"CSOK 2016"
 

"CSOK 2016"

2016. január elsejétől jelentős változások léptek életbe a családi otthonteremtési kedvezmény esetében. Az összegek növekedtek, életbe lépett a 10+10 millió forintos lehetőség, a feltételek változtak. A fél ország számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan élni szeretnének a lehetőséggel. Ezért a Portfolio a "CSOK 2016"-nak szenteli a következő befektetői klubját.

 

Cégpaletta

Céget vezetni művészet. Kell hozzá fantázia, tudás és az a képesség is, hogy az ember másképp pillantson a világ egy-egy szeletére, mint mások.

Média Trendek 2016
 

Közösségi média trendek

A social media platformok a mindennapok elengedhetetlen részei lettek. Nem csak a magánéletben, hanem az üzleti kapcsolatok szempontjából is meghatározó az alkalmazásuk, így fontos, hogy tartsd a lépést és tudd, mit tartogatnak a közösségi média trendek 2016-ra. Ezért is gyűjtötte össze a Forbes magazin azt a hét tényezőt, amit vizionálni lehet a következő esztendőre.

Jennifer Lawrence_Joy_budapest-portal
 

Jennifer Lawrence az üzletasszony

Joyról már a film elején kiderül, hogy mindig is szeretett új dolgokat kitalálni, megvalósítani, mert okos nő, de hiába ment el egyetemre, a család miatt ott kellett hagynia (a valóságban nem így volt), mert valakinek dolgoznia is kell, ugye. Az első találmányát nem jegyeztette be a hivatalnál, és meg is szívta, más megtette helyette, és milliomos lett, de majd a második, az majd Joynak is meghozza a boldogságot.

Teteje