Cosmax Szépségszalon

cosmax szépségszalon_budapest-portal
 

Cosmax Szépségszalon

Szalonunk 1995 óta fogadja vendégeit a Szent István Park nyugalmas környezetében. A felgyorsult hétköznapok megváltoztatták vendégeink igényeit, elvárásait, így ez inspirálta a váltást, költözést. Szerencsére, új tulajdonosunk segítségével, néhány házzal távolabb találtunk nagyobb helyiséget, amely a megszokott névvel, és a régi munkatársakkal, 2008 júliusától nyújt színvonalasabb, kényelmesebb környezetet a munkához.

A családias hangulat, és a klasszikus, otthonos berendezés, illetve a mosoly, amellyel fogadjuk vendégeinket továbbra is vendégeink maximális megelégedését igyekszik biztosítani!
Bízunk benne, hogy képzett munkatársaink szolgáltatásai közül hétről-hétre talál magának megfelelőt: számtalan arckezelés, microdermabráziós bőrradírozás, rádiófrekvenciás-, mezoterápiás arcfiatalítás, testfogyasztó- és feszesítő kezelések, lábápolás, manikűr, saját köröm erősítés, masszázsok, hajápolás.

Általunk alkalmazott márkák:

Artdeco, Crystal Nails, Guinot, Kaviczky, Payot, Paul Mitchell, Rosa Graf, Süda, Thal’ion, TIGI
Világszínvonalú partnercégeink termékeivel végzett kezelések hatása garantált, és ezt otthoni ápoló termékek széles skálájának árusításával segítjük drogériánkban.
Szaktudásunk, elkötelezettségünk, valamint üzleti filozófiánk a garancia arra, hogy vendégeink olyan kezelésekben részesülhetnek, amelyek után kipihenten, energiával feltöltve hagyják el szalonunkat.
Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla!

Szeretettel várja a Cosmax csapata!

ELÉRHETŐSÉG

CosMax Szépségszalon és Kozmetikumok Szaküzlete
Cím: 1133. Budapest, Pozsonyi út 46.  
E-mail: cosmaxszalon@gmail.com

Honlap: www.cosmax.hu

Bejelentkezés:
(1) 340 8784 vagy (30) 343 4424

Nyitva tartás:
hétfőtől -szombatig : 8.00 -20.00

 

Térkép: 

Teteje