IL CLASSICO / Régi Da Pippo

Il classico_ ujlipocia
 

IL CLASSICO / Régi Da Pippo

 Az olasz gastronómia az egyik legismertebb és legnépszerűbb a világon. Kialakításában nagy szerepet játszott a nép mentalitása. Változatos ízvilága minden igényt kielégít és eltérő korosztályoknak is megfelel. Számukra az étkezés egy fontos társasági esemény, melyre különösen nagy hangsúlyt fektetnek. Méltán híres, gyökerei egészen a római birodalomig nyúlnak vissza. Mint minden mediterrán étrend ez is lényegesen egészségesebb a magyar konyhánál, köszönhetően a több zöldségfélének és a sertészsír helyett használt olívaolajnak. Éttermünk széles választéka szeretné a magyar közönségnek bemutatni az olasz konyhát, színt vinni a hétköznapokba, és helyszínéül szolgálni az étkezéseknek, melyek közelebb hozzák egymáshoz az embereket, megerősitik a kapcsolatokat.

Az Okay Classico hangulatát meleg, barátságos enteriőr és kellemes olasz zenék biztosítják. Több.mint hatvan féle tészta közül tudnak választani, melyben gluténmentes, durum is található.
Több, mint száz féle pizza készül kemencénkben, teljes kiőrlésű, gluténmentes változatban is.
Étlapunkon találhatóak még tradícionális levesek, halételek, tenger gyümölcsei, rizottók, steakek, saláták, és fantasztikus desszertek.
Ételeinkhez magyar és olasz borkínálatunkból, képzett felszolgálóink segítségével kiválaszthatják a legmegfelelőbb kísérőt.
Hétköznapokon, délben menüt kínálunk, minden nap változatos ételekkel. Házhozszállításunk gyors,pontos, precíz.

Várjuk Önöket szeretettel a hét minden napján, akár rendezvények, kisebb esküvők lebonyolítására is, melyhez különtermünk a legideálisabb.

Ennyi év tapasztalat után úgy döntöttünk, hogy egy új névvel fogjuk össze a hozzánk tartozó éttermeket, hogy továbbra is biztosítsuk Önöknek a legjobb minőséget.

Köszönjük, hogy Ön is minket választott! Jó étvágyat kívánunk!

Cím: 1015 Nyugati tér 6.
Facebook: https://www.facebook.com/okayclassico
Nyitva tartás: minden nap 11:00-23:30-ig
Tel. szám: 061 332 6960

Térkép: 

Teteje